Marie Joseph

Villa Marie Joseph is

Open van 10.00 tot 21.00
Buiten vakantieperiodes gesloten op donderdag

059 30 16 30
mail@villamariejoseph.be

Menu's

Menu Patron

Verse dagsoep

of

Garnaalkroket

**********

Drie in hoeveboter gebakken tongetjes met fris slaatje en verse frietjes

of

Steak van Limoussin rund met geplette pepersaus

***********

€ 29.90

Toeristisch menu

De noordzeeklassieker: tomaat garnaal met Nieuwpoortse grijze garnalen

of

Rijkelijk gevulde vissoep met rouille en lookkorstjes

of

Extra zacht gerookte zalm met zijn klassieke garnituur

of

2 in huis gemaakte garnaalkroketten van Nieuwpoortse grijze garnalen

of

Scampi's maison: in roomsaus en fijne kruiden

**********

Drie in diksmuidse hoeveboter gebakken tongetjes

of

Nieuwpoorts vispotje: assortiment dagverse vis

of

Steak van de Limousin rund met geplette pepersaus

of

In de oven gegratineerde kabeljauw met grijze garnalen

**********

Dessert naar keuze

**********

€ 38.00 (zonder wijn)

of

€ 47.00 met aangepaste wijnen

Kerstavond & Kerstdag
Kerstmenu
 
 
* Hapjes van de Chef.
 
* Broccolisoep.
 
* Eendenborstfilet afgewerkt met wintergroentjes en kroketten + wildsaus.
 
* Dessert
 
 
- Prijs : 43 Euro per persoon.
 
- Met aangepaste wijn : 52 Euro per persoon.

 

Oudejaarsmenu
Oudejaarsmenu
 
 
Sprankelende bubbels.
 
***********
 
Mondgeneugten van de Chef.
 
***********
 
Gebakken scampi met rucola en pijnboompitten.
 
***********
 
Aspergeroomsoep met kleine stukjes asperges.
 
***********
Hertekalffilet met rode portosaus
Amandelkroketten met winterse groenten.
 
***********
 
Dessert
 
***********
 
Koffie met versnapering.
 
***********
 
Glas Champagne van “ Oud naar Nieuw “.
 
 
 
Prijs : 85 Euro
 
Water en wijn inclusief tot middernacht.
Kerstontbijt
 Kerstontbijt
 
 
Vers gebakken Pistolets en koffiekoeken
 
*****
 
Confituur en choco
 
*****
 
Ham – kaas – camembert – zalm – eieren
 
*****
 
Boter
 
*****
Yoghurt
 
*****
 
Cornflake’s
 
*****
 
Vers gesneden fruit
 
 
*****
 
Koffie en thee
 
 
*****
 
Cava
 
*****
 
Vers geperst fruitsap
 
 
Prijs:  20 Euro
Nieuwjaarsmenu
 
Nieuwjaarsmenu
 
 
Hapjes van de Chef.
 
***********
 
Aspergeroomsoep.
 
***********
Hertekalffilet met rode portosaus
Amandelkroketten met winterse groenten.
 
***********
 
Dessert
 
***********
 
Prijs : 43 Euro.
 
Met aangepaste wijn : 52 Euro.